stall MARLIN

Under 2012 drog vi igång stall MARLIN, dvs vårt andelsstall.

Hittills har vi sålt in cirka 40 hästar i konceptet, de allra flesta unghästar, och fler är på gång. Inom andelsstallet kan du alltid hitta intressanta objekt att köpa in dig på, när du vill under året. Adiago Trot fanns till salu för 3 500 kr per 1/20-del under sommaren som treåring. Det går att fynda.

Vår ambition är att få dig som hästägare att bli en del av vårt gäng. Tillsammans har vi kul och utvecklas ihop inom travet och allt runt omkring. Marlin Cheval startades med visionen att ett träningsstalls framgångar föds i gemenskap, långsiktigt arbete och samarbete. Alla nya och gamla kunder är alltid välkomna att hälsa på och ta en  kopp kaffe i vårt fina stall.

Om du är intresserad av att äga häst, kontakta  huvudtränare Marcus Lindgren mobil: 0708-733 337 (gärna sms först). Det går även bra att maila till info@marlincheval.com.

Testimonials

– Jag har varit delägare hos många av de största travtränarna i Sverige, 2017 kom jag i kontakt med Marcus Lindgren och blev delägare i fyra hästar genom Stall MARLIN. Direkt märktes skillnader mot tidigare travstall, här får man kontinuerlig information om sina hästar och redan vid första besöket känner man sig direkt välkommen och som en i gänget.

Jag måste nämna skötarna, tjejerna och killarna som dedikerar så mycket tid på att våra hästar ska ha det så bra som möjligt, de gör ett fantastiskt jobb, trots detta har de alltid tid att prata med en när man kommer på besök, oavsett om det är i stallet eller under tävlingsdagar. Flera gånger om året så bjuds man in till olika events, höjdpunkten är såklart sommarfesten i samband med Sprintermästaren.

Jag har fått många nya vänner genom travet och Stall MARLIN. Gemenskapen som Marcus lyckats bygga upp runt travhästägandet gör att jag kommer att fortsätta deläga häst just här. Kan varmt rekommendera er att bli andelsägare och bli en del av vårt trevliga gäng. 

Maria Holmström

– Jag har varit delägare hos Marcus och stall MARLIN sedan starten 2012. Från allra första besöket i stallet har jag alltid känt mig välkommen och uppskattad i kontakten med Marcus och hela gänget i stallet. Det blev tidigt sportsliga framgångar för min del med Alkalizer Am vilket naturligtvis var en fantastisk resa att vara med på och det fortsatte med V75-segrar även med Counterfeightr.

Jag har dessutom alltid upplevt att hästarnas välmående är centralt för skötarna och tränaren. Det som ändå betytt mest för att jag fortsätter, och kommer fortsätta att vara delägare i hästar hos Marlin Cheval är den gemenskap som Marcus lyckas bygga kring hästägandet. I kombination med bra information om alla hästar i stallet gör det att jag följer mina vänners hästar nästan lika nära som mina egna. Jag kan verkligen rekommendera dig att bli andelsägare hos Marlin Cheval och bli en del av vårt gäng, för det är så det känns. Jag och alla andra delägare är en del i gänget. 

Micke Tingblad

– Att vara med och äga häst hos Marcus med personal är så roligt och trevligt. Alltid kanoninfo om hästarnas status. Underbar personal och när man besöker stallet så känner man sig alltid välkommen. Kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Björn Roussakoff

– Jag har delägt hästar hos Stall MARLIN sedan 2014, det är ett stall där hästarna kommer i första rummet och det ger resultat. Friska välskötta hästar som aldrig startas om dom inte är friska, vilket ger hållbara hästar. Proffsig och trevlig personal, alltid välkommen att hälsa på hästarna, trevliga träffar några gånger om året.

Min första delägda häst 2014 var Bula Bula Am, som kostade 1 kr per 1/20-del och satte svenskt rekord, vann V75 och sprang in 500.000 på ett par år. Har sedan haft hästar som varit i final i Kriteriet 2015, Kungapokalen 2017 och Sprintermästaren 2018, vunnit både V75-lopp och V75-finaler. Tack Marcus och alla i teamet för att jag fått vara med om detta. Ta chansen du med!

Lennart Gustavsson