SELECT

Vårt nya unghästkoncept med sikte på de största loppen!

Vi erbjuder marknaden hårt selekterade och högklassiga unghästar, vi kallar dem för SELECT.

SELECT står för högsta kvalitet, vad gäller såväl exteriör som karisma och även hög klass på härstamningen.

Fokus läggs på individen, genom Marcus väl beprövade scoutingteknik, men hästar som får vår stämpel för SELECT har även så pass bra stam att de kan bli stjärnor och framtida avelsdjur.

Vi började (hösten 2019) med kullen födda 2018, slutligen blev de sex till antalet, där vi nu bara har ett antal 1/10-delar kvar att erbjuda marknaden.

Nu (hösten 2020) börjar vi att erbjuda marknaden våra hästar födda 2019.

Konceptet är sådant att man antingen kan gå med som ursprungs-investerare på sommaren/hösten det år som hästarna är ett år, och då till mycket tilltalande priser. Vi är endast är ute efter högklassiga hästar till konkurrenskraftiga priser så att valfria delar i hästarna kan säljas vidare under sommaren/hösten året efter. På så sätt skapas ett läge av ”win-win”, för såväl de första investerarna/hästägarna som de nya som köper in sig året efter.

Genom att uteslutande jobba med detta stenhårda kvalitetstänk i urvalet av unghästar har vi höjt kapacitet och sundhet på snitthästen med ”flera mil” under de senare åren. Det blir sannerligen spännande att se vad det kommer att innebära i praktiken, när vi tidigare har lyckats att skaka fram topphästar som Disco Volante, Stoletheshow och Maze Runner m fl genom att chansa oss fram utan att kunna köpa in hästar som har ”allt”.

Välkommen att följa med oss på resan mot de stora loppen, vi har även mycket kul på vägen och ser till att träffas så ofta vi kan. Gärna med lite god mat och champagne vid sidan om.

Kontakta kundansvarig på Stall MARLIN,
Tobbe Lunder, mobil: 0706 885 207 eller
Marcus Lindgren, mobil: 0708 733 337 (gärna sms först)
eller maila info@marlincheval.com