Samarbetspartners

Huvudpartner

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

EMIN Svenska AB tillverkar, förutom det egna breda konsument sortimentet, även produkter som primärt säljs via veterinärer (t.ex. Chondriglucos) och gör många ”private label” produkter åt andra företag inom vård, sjukvård och fodertillverkning.

Med EMIN Svenska AB kan du känna dig trygg. Vi har brett kunnande och gedigen erfarenhet. Våra produkter har varit marknadsledande sedan 1970!

Övriga partners

Asap Kb – Framtidens hästägande

Det finns inget smidigare sätt att äga sina hästar, eller andelar i hästar, än via ett större Kommanditbolag.

All hantering för ägarna/delägarna blir momsfri men i övrigt finns alla avdragsrätter kvar som vid vanligt bolagsägande.

Extra fördelaktigt blir det för privatpersoner eftersom man inte behöver något annat verktyg för sitt ägande! Men det fungerar lika bra att äga andelarna via samtliga typer av svenska bolagsformer.

Det är Asap KB som sköter om allt åt sina delägare, mot en smärre admin-avgift (se prislista). Du som kund behöver inte ens ligga ute med momsen, utan hela den hanteringen sköts av Kommanditbolaget.

Välkommen till framtidens hästägande!

Second Trainer – Nå dina mål

Second Trainer är ett mycket lätthanterligt online-verktyg som hjälper dig med planeringen på väg mot målet. Se träningshistorik och resultat för varje häst. Du kan enkelt gå tillbaks i historiken och se exakt vad det var som fungerade för en specifik häst. På så sätt kan man använda sig igen av det som fungerat förut. Du får en tydlig bild i Second Trainer som kan påminna när minnet sviktar. Tillåt programmet att hålla koll åt dig och du kan sova lugnt om nätterna.

Second Trainer – Bli ett bra team

Second trainer ger en överblick över alla hästar och minskar administrationen i verksamheten kraftigt. Personalen har tillgång till verktyget via sina mobiltelefoner. Logiken i systemet är enkel att förstå och eftersom det är ett dynamiskt system så blir det bättre och bättre ju mer användaren jobbar med det.  Eftersom alla kan följa vad som händer i verksamheten och se resultat får man en bättre sammanhållning i teamet.