Projektbeskrivning

LISTAS TERMINATOR

År: 2016

Administration: Stall MARLIN – EASY

Stam: Sto e: FROM ABOVE – I AM LAVEC

Exteriörsiffror: 534444

Säljstatus: Det finns 1/20-delar i tävlingsrätten 2020-2022 till salu för erbjudandet 7 500 kr per andel. Riktigt tillbud!

Skötare: Linnea Engström

Veckokommentarer

26/6: På måndag börjar hon träna igen, nu blir det spännande! Marcus säger ju att detta är vår bästa fyraåring…

18/6: Det såg mycket bättre ut vid dagens böjprov och veterinären trodde att hon är helt återställd efter ledvrickningen om en vecka. – Hästen ser otroligt fin ut för dagen, har äntligen satt rätt sommarpäls och vi kanske får tacka högre makt för att hon vrickade sig; den lilla vilan verkar vara precis det hon behövde, sa Marcus, som tror väldigt mycket på den här märren inför framtiden. – Hon är som en blandning mellan Hierro Boko och Bula Bula Am…

11/6. Hon kollades av veterinär idag och det fanns absolut inga fel alls på senor och ligament. – Det är bara en vrickning som är över inom 7-14 dagar, sa hon. Det ser bra ut, säger Marcus och detta är inget avbräck att tala om, hästen mår säkert bara bra av lite vila efter en riktigt tuff träningsperiod innan. Vi får se hur det blir med den närmaste matchningen men hon vilar några dagar till och sätter sedan full fart för att hinna i toppform till Derbystoet.

5/6: Dessvärre var hon tjock och öm i en framkota i förrgår men det har redan blivit bättre och vi tror inte att det är farligare än att hon har vrickat sig eller fastnat lite i boxen under natten. Kollas med veterinär inom kort.

1/6: Listas Terminator är ny andelshäst hos stall Marlin, där vi av en hästägare fått chansen att köpa in tävlingsrätten i den här jättefina From Above-märren för ”inga pengar alls”. Hon avslutade mycket starkt från kön senast på Solvalla som fyra och laddas upp mot sommarens och höstens stora lopp för ston i årgången. – Hon är inte vässad alls ännu och vi är rätt säkra på att hon har kapacitet för att vara med i årgångsloppen barfota runt om när toppformen nalkas framåt, sa Marcus