Projektbeskrivning

IMPERIAL WINE

År: 2019

Administration: Stall MARLIN – KB

Stam: Hingst e: NUNCIO – SWEET HOME ALABAMA

Exteriörsiffror: 445433

Säljstatus: Inga andelar till salu för dagen

Skötare: Urban Johansson

Veckokommentarer

20/11: Han trummar på och är en av dem som först blir redo att börja trampa på 1200 m i lite fart här under december.

6/11: Han jobbar på och det finns inget negativt att anmärka. Det dröjer en månad till i alla fall innan vi börjar gasa lite korta speeder.

23/10: Nu är han uppe på fyra varv om dagen och inom ett par veckor flyttar han upp till 5 km. Allt ser bra ut, riktigt mysig och fin häst.

9/10: Han trummar på och går 3-4 km per dag

26/9: Ja, inga konstigheter. Han är fin!

18/9: Han är uppe på 2-3 km om dagen och sköter sig bra.

11/9: Det går som på räls men än så länge har han inga skor och vi får avvakta med superlativen tills han kommit lite länge. Troligen skos han redan i nästa vecka och sedan börjar vi marschen mot snabbjobb i februari!

28/8: Han sköter sig väldigt bra överlag och kommer att tömköras ytterligare en vecka innan vi testar vagn på honom. En riktig kejsare som typ!

21/8: Vi hämtade hit honom igår och det handlar om en stor, välväxt och fint hingst. Trevlig verkar han också. På måndag inleder vi med tömkörningen!

31/7: Den tvåårige brodern blev trea på en 1.14-tid på Jägersro i tvååringsdebuten i tisdags. Imperial Wine har snart gått klart sommarbetet och kommer till oss på inkörning om ca 2 veckor!

5/6: Den tvååriga brodern till Imperial kvalade på 20,2 i Danmark under veckan och den imponerade rejält.

1/8: Uppfödaren har valt att samarbeta med oss och Marcus har godkänt exteriören på den här mycket tilltalande hingstungen med två riktiga champions som föräldrar. Han kommer i träning 15/8-2020 och står kvar utan kostnad hos uppfödaren fram till dess.