Projektbeskrivning

FOX CREEK WINE

År: 2018

Administration: Stall MARLIN – KB

Stam: Sto e: SJs CAVIAR – YQUEM WINE

Exteriörsiffror: 454443

Säljstatus: Tävlingsrätten fram till 231231 – det finns inga andelar till salu.

Skötare: Åshild Jakobsen

Veckokommentarer

24/9: Hon bara trummar på och inom ett par veckor bör vi åka in med henne och testa lite på banan.

18/9: Hon har sett normal ut under veckan och nästa vecka ska vi köra lite tuffare för att se om hon närmar sig banjobb eller inte.

10/9: Hon har varit riktigt laddad och skitfin i travet i veckans två jobb. Hon närmar sig den punkten att vi måste dra in henne till banan för heatjobb igen!

3/9: Vi jobbar på och skodde även om henne lite idag. Det blir intressant att testa henne med sensorerna från Walkbeat på tisdag, då vi gjort ändringen. – Hon är riktigt på gång nu och vi ökar trycket vartefter nu. Hon är fortsatt spännande för framtiden, sa Marcus.

28/8: Hon har gått två fulla sandjobb den här veckan och hon börjar bli riktigt stark nu. – Men vi ska nog trumma på ett tag till, sa förman Hellman ute på Veka. Systern Bring Me Wine vann ett derbykval i tisdags och den här lilla röda vansläktas inte så med rätt prepp efter skadan har vi stort hopp på henne framåt.

20/8: Hon gick fem intervaller i djupsanden idag och var skitfin. Nästa vecka går hon upp på fulla sex vändor igen och vi gnuggar på ett tag.

13/8: Idag gick hon första jobbet efter Tornells behandling och allt såg bra ut. Nästa vecka blir det full träning och vi räknar med det i en månad innan vi eventuellt testar henne lite mer. – Den här hästen var bäst och tidigast i maj förra året, i vår kull som de flesta nu börjar ana stjärnor i. Så om det tar två eller fyra månader till innan hon är helt redo tycker jag inte spelar så stor roll, den här hästen har massor i sig och är värd att vänta på, sa Marcus.

5/8: Hon har tränat på riktigt fint i sex fulla intervaller på slutet och blir allt starkare. Vid genomgången hos Jonas igår blev det bra besked: hon har inga operationsknän fram, utan karpaltunnlarna ser rena ut och det är bara att behandla och träna vidare. Hasen som varit skadad ser bättre ut för varje check-up och Jonas tyckte att vi skulle dundra på som vi gjort för att sedan göra ytterligare en koll om 6-8 veckor. – Vi ger henne två månader till av full träning i djupsanden och då blir det roligt att se henne, i grunden är ju detta en riktig kanonhäst, hälsar Marcus.

23/7: Hon är behandlad med borreliamedicinen och var riktigt fin i sanden idag. Nästa vecka trummar vi på som vanligt.

16/7: Hon jobbar på i sanden som vanligt och ska göra så ett tag till innan hon ska på återbesök hos Jonas i början av augusti. – Vi kör inget fortare innan dess så hasen hinner anpassa sig, sa Marcus. Hon ska få en ny behandlingsomgång av antibiotikan mot borrelia, eftersom hon var så hårt drabbad förra sommaren, det lär hjälpa henne.

9/7: Hon har tränat på med sex intervaller två gånger i veckan och ett longeringspass. Hon ser skitfin ut men får ännu så länge hålla sig kring 1.45 i intervallerna. Vi ger henne tid att vänja sig vid sanden innan hon sänks ner 10 sekunder som hon ska klara innan hon är redo för start.

2/7: Hon går fint i sanden hela tiden nu men fick en smäll i hagen inatt och fick stå över longeringspasset idag. Det tog inte på något svårt ställe så vi siktar på träning som vanligt i nästa vecka.

25/6: Hon är igång och har gått två lugna jobb i djupsanden den här veckan. – Hon känns riktigt fin, sa Patrik som har kört när Jonas varit på semester. Hon ska få lite lugna pass med longering på sandvolten däremellan några veckor till för att inte störa hasen i omvandlingsfasen.

18/6: Så fin som hon kändes idag har vi nog aldrig känt henne. – Nä, det har vi inte, sa Patrik som satt bakom. De nya bakskorna kändes jättebra för hennes baksteg och hasar. Nästa vecka blir det lite mer intensitet och den här märren känns som en av de mest spännande att följa utvecklingen på under sommaren. – I grund och botten har hon potential för kulltoppen, sa Marcus. Kul att hon äntligen är helt på rätt spår igen.

12/6: Hon har acklimatiserat sig bra på gården och varit fin i longeringen den här veckan. Nästa vecka ska hon köras igen och börja matcha in sig på djupsanden. – Den här blir spännande här ute, sa förman Gustav.

4/6: Hon var till Jonas Tornell i tisdag på återbesök innan utflytten till landet (läs, Veka) på kvällningen. Enligt dr T var hon i bra skick men i behov av ytterligare en behandling i hasen. Så nu ska hon longeras i två veckor innan det blir återbesök och sedan är planen att vi börjar dunka i djupsanden i Falkenberg. – Hon kommer att passa perfekt på den flacka men supertunga banan och slipper då backarna inne på Halmstadtravet som inte varit hundra för hennes has. Jag tror att hon har två månader till startform, sa Marcus.

28/5: Hon har tränat på i sanden och sköter sig bra. På måndag flyttar hon och Jonas ut till Veka, vilket vi tror kommer att bli riktigt bra för henne. Djupsandsbanan är som klippt och skuren för henne och 1-2 månaders styrketräning bör göra susen inför debutsäsongen.

21/5: Hon har fortsatt i backen en vecka till men är nu schemalagd för två banjobb nästa vecka, så att vi har klar status på henne innan hon flyttar ut på Veka under Elitloppshelgen. – Det kommer att passa henne perfekt, sa Jonas som tar med sig henne ut när han flyttar till gården.

13/5: Hon har trummat på i backen den här veckan och är så pass rejält jobbad nu att det kan bli tal om ett inledande trippelheat i nästa vecka.

7/5: Full träning i backen idag och det var bara positiva tongångar från Linnea som körde. Pulsen var bra också och om ca 2 veckor ska hon vara redo att gå lite snabbare. – Skönt att det äntligen går på räls igen, sa Marcus. Den här hästen gick ju 18,5/1600 för ett knappt år sedan innan hon blev sjuk och krånglet började. Snart är hon tillbaka, vänta bara…

30/4: Äntligen! Den här veckan har hon skött träningen prickfritt och idag gick hon i backen på bra sätt för första gången sedan det började krångla. Jätteroligt och nu är hon redo att ta sista stegen inför debut i sommar. – Troligen flyttar hon ut på Veka för djupsandsträning och utedrift, vilket kommer att passa henne perfekt, inom två veckor, sa Marcus.

23/4: Hon jobbar på riktigt fint i sanden nu och ska gå där 1-2 veckor till innan vi börjar köra på rakbanan igen. Hasen ska få full möjlighet att återgå i fartträning så vi inte får bakslag igen. Hon är worth waiting for, som Marcus säger.

9/4: Så jäxxla skönt! Orden är tränare Lindgrens efter veckans uppenbarelser kring fina Fox Creek Wine, som nu är helt fräsch och tränar igen. – Det har nog varit den här hasen som spökat en längre tid utan att vare sig vi eller någon veterinär innan Tornell kunde hitta och förstå vad som varit fel. Det syns i hennes ögon att hon är överlycklig nu och det blir en spännande månad när hon ska tränas fram igen, sa Marcus. I nästa vecka flyttar han in till Linneas ”stokammare”.

2/4: Återbesöket hos Tornell igår var bra och hon är bra i framfoten nu. Det var lite, lite kvar i hasen som behandlades om. Detta innebär att vi räknar att börja jogga henne igen i nästa vecka med vanliga jobb i slutet av veckan som kommer. – Nu hoppas vi verkligen att det ska rassla till och släppa ordentligt för henne när detta problem är avhjälpt, sa Marcus. Rent träningsmässigt finns inte så mycket kvar att göra på henne så det gäller bara att hon ska bli helt fräsch så kan vi vässa för debut.

26/3: Hon blev rejält halt efter trampet och det hela slutade med att vi fick tid hos Sveriges bästa veterinär Jonas Tornell med henne i torsdags. – Hon hade ett nästan helt avläkt problem i höger hasled, samt problem i hela höger fram där hon trampat sig. Vi röntgade och det finns inga negativa fynd att tala om så detta kommer att bli bra på ett par veckor, sa Tornell. Fox har nu flyttat ut på nattboende tillsammans med Calacalua Jet och kommer att få en lugn vecka till för att bli kvitt problemen. – Sedan kan vi förhoppningsvis, och mycket troligt, sätta igång igen för den här hästen saknar vi i banjobben nu när vi har börjat gasa med de bästa treåringarna, sa Marcus.

19/3: Det har småkrånglat med henne på slutet och i tisdags råkade hon snubbla, galoppera och trampa sig ganska illa. Vi har fått vila henne lite och avvakta utflytt på nattboendet till nästa vecka. På måndag/tisdag bör hon vara bra igen så att vi kan börja på det igen och låta henne flytta ut på utedriften igen. – Det är en stor fördel för hennes muskler att gå ute på natten så det hoppas vi på i nästa vecka. Hon är ju färdigtränad och nu får det helt enkelt sluta med småstrul så att vi kan göra henne startklar i vår, sa Marcus.

12/3: Nu är hon igång igen och har känts helt okej på sanden denna vecka. Nästa vecka återgår hon till vanlig backträning och på fredag bör vi kunna säga mer om den närmaste planen.

1/3: Tyvärr fick hon lite bekymmer efter banjobbet och hennes muskelvärden var inte perfekta. Det är behandlat och ska snart vara bättre.

19/2: Idag gick hon i sulky för första gången sedan kvalet i juni. Det blev lite bättre än 1.20/1600 på den tunga banan men hon blev lite trött i bakkärran och behandlades i bakknäna direkt efteråt. – Hon har manglat i tuff träning länge och var helt enkelt i behov av en liten renovering. Det blir lite lugnt nu efter behandlingen och så planerar vi för nytt banjobb i sulky om 2-3 veckor, sa Marcus. Starklar ska hon vara i april den här underbara hästen.

12/2: Hon dundrar på i träningen och idag avslutade hon med 1.23/1000 i spets i andra heatet över 2600 på en inte allt för bra bana. – Hon har mognat mentalt och hittat styrkan igen efter borrelian. Så fort banorna blir bättre kommer vi att gasa lite mer allvarligt med henne för att debutera så fort det passar, sa Marcus.

5/2: Fulla intervaller i backen i måndags och dubbelheat över 2600 idag och allt var perfekt. Hon är skitfin för dagen och nu väntar vi bara på finare banor.

29/1: Hon har jobbat på strålande den här veckan och vi fortsätt med samma upplägg nån vecka till och väntar in riktigt fina banor innan vi lägger på sulky på henne.

22/1: Hon har tränat riktigt, riktigt bra den här veckan och i dagens dubbelheat över 2600 var hon nog bäst i klassen av alla treåringar får vi säga. Hon är ju lite efter med styrketräningen pga borrelian så när de mest tränade slutar med styrkebacken efter nästa vecka kommer hon att fortsätta med det minst en månad till. Men fart- och konditionsmässigt ligger hon redan i topp. – Den här blir sjukt spännande i år, sa Marcus.

15/1: Hon hade lite problem med en krånglande fot efter en tappsko i helgen så det blev bara sandträning och ett heat på banan idag. – Hon känns precis som hon ska igen och den här röda märren ska bli mycket spännande att följa i slutfasen av träningen nu under vintern, sa Marcus. Det är inte omöjligt att hon startar tidigt i vår om inget händer.

8/1: Foxy har varit finfin här på sistone och den här veckan har varit fläckfri. Nästa fredag är det dubbelheat över 2600 planerat igen, det blir spännande att se var hon och de andra står för dagen.

31/12: Idag fick hon på sig päronskor med magnetsulor och låg sedan som en rem i backen! Hon börjar nu omväxlande gå backe/2600-dubbelheat efter helgerna med sikte på start under tidig vår om inget inträffar. – Det är verkligen en kanonfin häst och nu under helgerna har hon fått en andra laddning borreliamedicin och jag tycker redan att det verkar ha gett susen. Hon blir spännande att följa, sa Marcus.

23/12: Hon fortsätter att övertyga i manglingen i backen och i dubbelheaten över 2600. Nu får hon vila lite, helt välförtjänt, över helgerna innan manglingen återupptas under januari. I februari sedan är det tänkt att bli mer vässande träning för vår ballerina. – Vi får se om det sedan vässas för debut redan i mars eller om vi väntar till april, sa Marcus. Hon ska även få en andra omgång av medicinen mot borrelian nu under vilan, det är nåt vi har lärt oss ha stor nytta av med den typen av hästar.

11/12: Hon fortsätt med låg puls i backjobben.

4/12: Hon gick dubbelheat över 2600 idag och visade 1.25 sista varvet med en bra speed till slut i andra heatet. – Hon är också grym den här. När de går 1.20 sista varvet i andra heatet odrivna, ja då vet vi att de är redo att krossa på 15/16 full väg och jag tycker att Foxy ligger i mycket bra fas för att göra detta fram i mars, sa Marcus.

27/11: Hon var fin i backen idag och nästa vecka blir det dubbelheat över 2600 på fredagen om inget händer.

20/11: Hon trummar på i backen och pulsen blir bättre och bättre. – Snart är hon ikapp efter borrelian, sa Marcus.

14/11: Ja, hon är verkligen superfin i träningen den här sagohästen. Manen hänger snart ner till knäna på henne…

6/11: Hon går full mangling och är verkligen skitfin för dagen. – Men vi tänker inte starta henne innan jul, vi avvaktar nästa säsong så hon kommer rätt på det i träningen, sa Marcus.

30/10: Hon är i riktigt bra slag och tränar på som de bästa. – Underbar häst, sa Jonas som körde dubbelheatet idag.

23/10: Hon gick sitt trippelheat i bakvarv idag och skötte sig perfekt.  Nu laddar vi på och även hon ska nu in i slutskedet av styrkeförberedelserna inför nästa år. Det blir omväxlande dubbelheat över 2640 på banan, intervaller i backen och lite rappare på rakbanan. Så kommer vi att hålla på nu i några månader. – Sista fasen, sa Marcus. Alla hästarna i den här kullen är med i schemat och det känns riktigt inspirerande att gå in i den här sista förberedande fasen nu och samtidigt ha den första till start nästa vecka.

16/10: Hon går framåt och var jättestark i backen idag. En veckas grundjobb igen innan det kan bli heat på banan.

9/10: Hon blir allt spänstigare och går sina jobb på bra sätt. Nästa vecka börjar vi köra henne tre dagar i veckan för att hjälpa hennes stora kropp att hitta spänsten snabbare.

2/10: Hon är uppe i full träning igen och banjobb lär bli aktuellt om ca 3 veckor när rätta spänsten är tillbaka.

26/9: Nu är hon äntligen helt åter i träning och har varit jättefin i jobb denna vecka. Nästa vecka går hon upp i full intensitet och hästen har vuxit i kroppen på höjd och bredd under uppehållet så hon ser ut som en pansarvagn. – Den här blir intressant som tusan till våren, sa Marcus.

18/9: Hon har gått ett par lätta motionsjobb med en speed i veckan, och i dagens jobb tyckte Jonas att hon kändes som hon ska igen. Förhoppningsvis är fuxan nu tillbaka på rätt spår.

11/9 Hon får vila en vecka till innan vi sätter full fart, detta pga att hennes hagkompis varit jättesjuk och vi tar det lite lugnt även med Fox av den anledningen.

4/9: Vi kollade hennes tillväxtzoner med veterinär idag för att vara på den säkra sidan innan vi börjar gasa rejält igen. Hon såg bra ut och det var bara lite mindre saker att kolla på enligt veterinären. – Skönt, då vet vi. Nu är det dags att trumma igång igen, sa Marcus.

28/8: Hon äter och mår fint, blank och rund som en säl. Men vilan har gett henne chansen att börja växa så nu får hon bara gå motion ett par veckor till för att komma i balans för snabbjobb igen. – Det viktigaste med unghästträning är att veta när man inte ska köra hårt. Hon gick ju 18,5 redan i maj så det handlar bara om att få henne på rätt köl igen så är hon där hon ska vara, sa Marcus.

10/8: Vi har misstänkt borrelia ett tag och tagit prover kontinuerligt. Förra veckan var antikropparna framme och nu är hon under medicinering. – Men den här visar inte mycket av sjukdomen och de tuffaste hästarna brukar inte bli speciellt tagna av borrelian, bara man upptäcker det innan man tränar för hårt. Räkna med att hon är tillbaka i full träning första veckan i september och så får vi ta det därifrån, sa Marcus. Borrelia så här är inget att oroa sig för, det blir bara 1-2 månaders förskjutning.

31/7: Hon tränar på varannan dag nu men Marcus har valt att låta henne få gå motionsträning ett par veckor till för att hon verkligen ska hitta tillbaka till sig själv igen innan vi börjar gasa på allvar.
24/7: Hon har tränat på fint i veckan, om än bara med halv intensitet. Men allt är som det ska igen och nästa vecka blir det full fart. När vi väljer att debutera vet vi ännu inte men inom tre veckor bör hon ha gett oss svar och därmed en plan.

17/7: Vi smög igång henne med lätt träning fem dagar i rad denna vecka och det verkar fungera. Nästa vecka är tanken att hon ska kunna återgå i reguljär träningen igen. Därefter får vi se hur snabbt hon är tillbaka i samma bländande skick som innan kvalet. – Det är svårt att säga nu men jag vet mer på fredag, sa Marcus.

10/7: Hon är igång igen men röd som hon är visade hon dessvärre lite muskelproblem nu efter vilan. – Lustigt, jag har ju sagt att hon är en kopia av Conrads Rödluva som liten. De är ju väldigt lika på många sätt, exempelvis utseendet och framsteget men nu också känslig muskulatur. Skämt å sido, det är ingen fara med det nu när vi känner till det och kan göra nödvändiga ändringar direkt. Vi får smyga igång henne under nästa vecka men mer än så ska hon inte tappa, sa Marcus.

26/6: Hon skötte sig exemplariskt i kvalet i måndags och tog loppet bra. Sedan igår vilar hon och det blir 10 dagar ledigt som för alla andra tvååringar efter vårprogrammet. Om en dryg vecka går hon igång med sommarträningen och då får hon visa om det är dags för start redan i juli eller om det blir till att vänta lite.

18/6: Hon är anmäld till kval på måndag, där vi siktar på att köra henne kring 1.21 full väg eller liknande. Märra tränade på fint i finslipet idag och det ska inte vara några mörka moln på himlen inför detta. Direkt efter kvalet är det tänkt att hon ska få lite sommarvila, för att sedan trimmas mot debut senare i sommar. Men det är Foxy som bestämmer takten efter hur hon känns och mår, det blir ingen press! – Men hon är ju grym så det skulle inte förvåna mig om vi är med i Malmö i första tvåårsloppet, sa Marcus.

12/6: I tisdags strök vi hennes partner efter provstarterna men Marcus hittade ett Untersteiner-gäng att träna med. Vi kör ju inga 2100-jobb innan kvalet normalt men nu blev det så pga omständigheterna så att hon skulle få sparring. Foxy tränade 1.21/2100 med 1.17 sista varvet och gjorde det storstilat. Om hon håller stilen framåt kan det bli kval redan 22 juni.

5/6: Röda märrn gick 23,5/1600 på bra sätt i förra veckan och har varit majestätisk i styrkejobben denna vecka. Nästa vecka är det åter dags för sulkyjobb.

22/5: Foxy gick ett tuffare banjobb förra veckan så denna veckan har det tränats intervaller. Hon tränar på fint och nästa vecka blir till att återuppta banjobb igen.

15/5: Denna läckra fuxmärren har ett enormt kunnande. Första i sulky idag löste hon väldigt enkelt på 1.25/1600 med 1.19 sista 500. Vi matchar henne för tidig start som tvååring om inget oförutsett händer. På två veckor har hon nästan sålt slut, och det finns nu bara två 1/20-delar kvar i hästen!

1/5: Träningsveckan har flutit på bra för våran läckra fuxmärr. Idag gick hon ca 1.30/1600 i andra heatet inne på banan med ca 1.25 sista 500 på ett mycket bra sätt!
Inte många andelar kvar till salu nu, så skynda fynda!

24/4: Hon var kanonfin i dagens banjobb och den här går från klarhet till klarhet. Ruggigt prisvärd!

20/4: Nu är hon verkligen fin igen och har kommit ur sina växtproblem. Hon löste sitt första intervalljobb på rakbanan med våra värstingar på bästa sätt idag och den här hästen är det bara att gå med i till det löjligt låga priset hon erbjuds till!

10/4: Hon är tillbaka i rätt slag och gick ca 1.33/1600 i långvagn i tisdags. – Mer prisvärd tvååring måste vara svår att hitta för dagen, var Patriks kommentar efteråt. Det finns andelar över för ”inga pengar”.

3/4: Hon är tillbaka i kanonslag och nu blir det banjobb i nästa vecka.

27/3: Hon ser fortsatt jättefin ut i träningen men går mest på sanden just nu och har inte sänkt sina tider något nu. Vi avvaktar med det några veckor till.

19/3: Ja, hon ser mycket bättre ut igen och har löst sina sandintervaller på bästa sätt den här veckan.

13/3: Hon har gått motion den här veckan och det verkar bra med henne igen. Så nästa vecka blir det intervaller igen men vi avvaktar nog ett par veckor med nya banjobb.

6/3: För första gången har den röda märren hamnat i en lite växtsvacka och hon fick ta det lite lugnare den här veckan. Vi räknar med en lugnare vecka till innan hon får sätta full fart igen. – Alla de andra har redan haft minst en sådan här period, det är helt normalt, sa Marcus.

28/2: Hon fortsätter som en maskin och gör sina 1.40/1200 utan minsta problem. Nästa vecka ska hon fixas lite i balansen och sedan är det dags för 1.35-tempo hela vägen.

21/2:  Den fina fuxan har jobbat på sin vana trogen och gjort allt rätt den här veckan också. Hon är nästan som en maskin! Nästa vecka går hon och de andra i förstagruppen upp på två dagars heatkörning i veckan.

14/2: Hon har jobbat på lika bra som tidigare, om inte bättre, och visat 1.40/1200 i andra heatet som snabbast även denna vecka. – Men om vi ville kunde hon springa minst 10 sekunder snabbare redan nu, hon och Redbull är verkligen starka och fina, sa Marcus.

7/2: Igår gick hon ett riktigt redigt jobb med bl a Redbull Pellini, vi kör kring 1.40/1200 som bäst i andra heatet och kommer att hålla oss i de trakterna ett tag nu. Riktigt trevlig häst! – Hon är väldigt bra, stark och tidig med fast takt, sa Marcus.

31/1: Hon trummar på och det var precis likadant den här veckan som den förra. Hon är väldigt prisvärd och blir jätteintressant att följa under våren.

24/1: Foxy fortsätter att övertyga! Hon avslutade åter i 1.30-tempo i det andra 3/4-milsheatet på banan igår och hon framstår allt mer som en riktigt intressant unghäst. – En riktigt bra tvååring, sa unghästboss Urban efteråt.

17/1: Nu har vi börjat snabbträningen och den här märren tog ledningen direkt! Hon riktigt flyger fram och som snabbast visade hon upp 1.30-fart på klockan. – Vilken häst, sa Urban som körde! Vi kör på 7 500 kr per andel under januari men sedan måste priset skena på den här madamen. Skynda och fynda =)

11/1: Hon jobbar på utan krångel och nästa vecka inleder vi snabbjobben. Spännande! Den här hästen har stam, exteriör och steg som talar för tidig start.

22/12: Allt ser fint ut och nu väntar två veckors semester med dubbla vaccinationer och avmaskning efter den intensiva hösten där hos enligt vår träningsapp redan hunnit med 54 träningspass. Efter helgerna börjar snabbträningen reguljärt en gång i veckan, när vi drar ner från fem körningar i veckan till fyra. Spännande!

13/12: Nu har den röda märren flyttat fram sina aktier ytterligare och hon trampar på riktigt fint. Vi har kört 1.40/500 med några stycken och enligt Urban som är boss över unghäststallet så är den här högst upp just nu. Under januari börjar vi med reguljär snabbträning och Marcus säger att risken/chansen att priset stiger markant på henne när vi börjat med dem är överhängande… :)

6/12: Den här veckan kom hennes första avsteg från träningen då en s k kompis gav henne en känga på ett framben. Men det är absolut inget att oroa sig över och hon har istället fått introduceras på skrittbandet – även det skötte hon prickfritt.

30/11: Hon verkligen trummar på och gör det superbra. Nu har andelsförsäljningen tagit fart på allvar så passa på å ryck en andel innan de tar slut.

22/11: Det bara flyter på för ”Foxy” som verkligen gillar sitt jobb.

15/11: Hon bara trummar på och det finns inget negativt att säga om henne.

8/11: Foxy ser verkligen fin ut och det råder inget tvivel om att detta kommer att bli en tidig häst om inget konstigt händer.

1/11: Hon bara trummar på och trots att hon växer så att det knakar så travar hon på så fint så. Härlig häst!

25/10: Foxy ser bara fin ut. Snacka om rätt pris på häst! Fem andelar sålda bara denna vecka.

18/10: Hon är jättefin, gör allt rätt.

11/10: ”Foxy” körs fem dagar i veckan och är upp i 4,5 km utan problem. En riktigt fin och tidig ungmärr enligt Marcus.

5/10: Hon bara trummar på och imponerar på oss i uppträningen. En riktigt bra travare! Mormor är syster med Riordans genombrottshäst i Sverige 2013, unghäststjärnan Rosella Ross. Den här hästen ser också ut att bli tidig…

30/9: ”Foxy” trummar på och imorgon går vi nog upp på 4 km per dag. En jättefin travare helt enkelt – bara att köpa!

20/9: Hon jobbar på fint och har gått 2-3 km per dag den här veckan. Hon är begåvad!

13/9: Vi har satt henne för vagn och kört tre dagar redan. Det ser kanonbra ut. – Hon är väldigt lättlärd, sa Urban som är boss över småttingarna.

5/9: Hon sköter sig kanonbra och kommer att sättas för vagn i nästa vecka.

30/8: Inkörningen är i full gång och hon springer redan riktigt fint för tömmarna. Bra psyke också, en klar plusvariant!