Projektbeskrivning

CALACALUA JET (IT)

År: 2018

Administration: Stall MARLIN – AB

Stam: Sto e: GOOGOO GAAGAA  – TROIKA JET

Exteriörsiffror: 554544

Säljstatus: Auktionen är inställd. Hör av dig vid intresse, det här är en topphäst i vardande!

Skötare: Urban Johansson

Veckokommentarer

22/5: Calacalua gick ett tuffare banjobb förra veckan så denna veckan har det tränats intervaller. Hon tränar på fint och nästa vecka blir till att återuppta banjobb igen.

15/5: Calacalua gick mycket bra idag när hon provade tävlingsvagn för första gången. 1.25/1600 på ett väldigt enkelt sätt. Hennes låga puls efteråt skvallrar om att kapaciteten på denna märren är väldigt hög!

8/5: Återigen en bra vecka för Calacalua. Även denna fredagen gick hon ca 1.28/1600 på ett mycket bra sätt! Nästa fredag är planen att börja med sulky. Spännande

1/5: Hon fortsätter att lösa sina träningspass på bästa sätt! Idag gick hon ca 1.28/1600 i andra heatet inne på banan med ca 1.23 sista 500. ”Jag får rysningar” sa Jonas som körde.

24/4: En jättefin träningsvecka är över och det blev åter ca 1.30/1600 i andra heatet på banan idag. Det gick i jämn fart förutom sista 400 som avverkades efter ca 1.21. – Imponerade, sa Marcus som körde. Samma som förra veckan..

17/4: En jättefin träningsvecka är över och det blev åter ca 1.30/1600 i andra heatet på banan idag. Det gick i jämn fart förutom sista 400 som avverkades efter ca 1.21. – Imponerade, sa Marcus som körde.

10/4: Nu är hon tillbaka på banan och var riktigt fin på ca 1.30/1600 i långvagn ytter om en treåring idag på långfredagen. Det här är en superhäst, inget snack om saken. Marcus siktar på en månad till i de här farterna innan det kan vara dags för sulkyjobb framåt mitten/slutet av m

27/3: Nu har hon varit kanonfin i sanden två gånger den här veckan och nästa vecka blir det återgång till ett pass i sanden och ett pass på banan. En sån underbar häst, vi längtar efter att få visa upp henne på banan!

13/3: Hon har bara tränat på sanden den här veckan och det känns väldigt givande för henne. Hon går ett eller två sandpass i veckan ett tag nu, hon är redan nere på 1.30 på banan så det är inget som känns bråttom just nu. – Vi får se, vi bestämmer efter tisdagen om hon går banheat eller i sanden på fredag men överlag är planen att det blir banjobb varannan vecka nu, sa Marcus om sin ögonsten.

6/3: Calacalua jobbade kring 1.30/1200 idag och var riktigt bra på det. Hon är säker som ett lås och nu ska hon och de andra kanontvååringarna hållas på max 1.30 ett par månader innan vi börjar sänka ner för start under juni om allt fortsatt står rätt till. – Ett riktigt råämne av högsta klass, sa Marcus.

28/2: Calacalua tränar på som vanligt och glänser rejält. Hon ligger väldigt bra på det när det gäller pulsen och dagens notering på 1.33/1200 i andra heatet var ren jogging. Detta är en fin häst utöver det vanliga.

15/2: Hon är mammans första avkomma. Mormor är syster med Disco Volante’s, Prosperous’ och Moses’ mammor. En riktig stortalang som ”ska” starta som tvååring. Hon har det mesta och känns väldigt intressant.