Ambassadörer

Stall MARLINs AMBASSADÖRER

Du som gillar att äga andelar i hästar hos oss på stall MARLIN och redan känner att du är en del av vår härliga gemenskap kan även bli vår AMBASSADÖR. Som ambassadör hjälper du oss med kontakter bland dina vänner och bekanta som är intresserade av att äga häst. Lämna kompletta uppgifter med namn, mejl, telefonnummer på den som är intresserad så kontaktar vi honom eller henne så fort som möjligt.

För varje kontakt du lämnar som renderar i en såld andel ger vi dig 500 kr i rabatt på träningsavgiften på din egen häst, det tycker vi du är värd!

Vi kommer också att tävla!

De fem bästa ”AMBASSADÖRERNA”, dvs de som gett oss flest antal kontakter som renderat i nya hästägare, kommer att bjudas på spektakulära events. Det första för 2020 skulle ha avhållits redan lördagen den 4 april men blev inställt pga Covid-19. Nu är vi på gång igen och du som är bland de utvalda AMBASSADÖRERNA kommer att få inbjudan via posten.

Under 2021 kommer fler träffar för AMBASSADÖRERNA så skynda dig på och tävla! Vi älskar våra AMBASSADÖRER, så enkelt är det bara =)

Vi söker nya och gamla kunder & partners till våra fina hästar.  Stort tack för att du engagerar dig i vår verksamhet!

Skynda dig på och tävla! Vi älskar våra AMBASSADÖRER, så enkelt är det bara =)

Om du vill köpa en andel – eller bara be oss om hjälp att hitta rätt häst?
Kontakta oss på info@marlincheval.com redan idag!

Huvudtränaren Marcus Lindgren har 0708 733 337 (smsa först för snabbast svar)

Kundansvarige Tobbe Lunder har 0706 88 52 07.